Nagyvilág

Különös kéréssel fordultak a rendőrök a drogfogyasztókhoz

Képtelenek voltak az ohiói rendőrök rendesen átvizsgálni egy elfogott drogkeresekedelemmel gyanúsított férfi telefonját. Steve Notmant kedd éjjel fogták el a kábítószer-ellenes osztály nyomozói Alliance városában, miután egy biztonsági kamera felvételén úgy látszott, férfit metamfetamint ad el valakinek.

A rendőrök rögtön a forró nyomra vetették magukat, nekiláttak, hogy a férfi telefonjának segítségével feltérképezzék, a kapcsolatrendszerét is, de semeddig sem jutottak, mert a telefont folyamatosan csörgették, és üzenetekkel bombázták az adagjukra váró a vásárlók.

Az egyik nyomozó ezért csinált egy fotót a telefonról, és megosztotta a kapitányság Facebook oldalán. Azt írta kép mellé, hogy kéri a tisztelt fogyasztókat, ne keressék annyira Notmant, mert náluk vendégeskedik, és amúgy sincs már nála drog, ők viszont nem tudnak haladni a nyomozással, ha állandóan megszólal a készülék. Ráadásul Notman csengőhangja rémes – panaszkodott a rendőr, majd megnyugtatta a fogyasztókat, hogy ne aggódjanak, a kollégáival hamarosan mindegyiküket felkeresik majd.

(NBC4i)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik