Nagyvilág

Magányos nőket kínzott és gyilkolt meg egy pár

Két nő megkínzásával és meggyilkolásával vádoltak meg egy párt Németországban. A 47 éves Angelika B. és volt férje, a 46 éves Wilfried W. társkereső hirdetésekkel több magányos nőt csaltak höxteri házukba, hogy megkínozzák őket.

A pár akkor bukott le, amikor lerobbant az autójuk. A kocsiban rajtuk kívül egy rettegő, 41 éves nő is ült, akinek a teste tele volt sérülésekkel. A nőt kórházba szállították, de néhány órával később belehalt egy fejsérülésbe. A házaspárt letartóztatták.

Az ügyészség és a rendőrség kedden azt közölte, hogy Angelika B. még egy gyilkosságot elismert. Miután férjével 2013-ban elváltak, W. még ugyanabban az évben elvett egy 33 éves nőt. Őt nyolc hónapig tartották fogva a höxteri ház pincéjében, és módszeresen halálra kínozták. Miután az áldozat 2014. augusztus elsején meghalt, a testét feldarabolták, fagyasztóládába tették, majd apránként elégették a kandallóban.

Angelika B. elmondta, hogy az ezt követő években több nőt csaltak a házukba, akiket aztán megkínoztak, de nem ismert be több gyilkosságot. Ralf Meyer főügyész szerint sincs egyelőre nyoma további emberöléseknek.

Ralf Oestermann, az ügyben eljáró bielefeldi rendőrség gyilkossági csoportjának vezetője szintén arról beszélt, hogy jelenleg a kínzásokat túlélő áldozatokat keresnek. Elmondta, hogy az ügyben egyelőre nincs nyoma szexuális erőszaknak.

Wilfried W. minden vádat tagadott, azt állította egyedül a volt felesége felelős a kínzásokért, és a gyilkosságokért is. Ennek ellentmondani látszik, hogy a férfi korábban durván bántalmazta az asszonyt.

(Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik