Nagyvilág

Legendás szörnyet keresett a nő, akit vonat gázolt halálra

Vonat gázolt halálra egy nőt, szombaton reggel a kentuckyi Louisville-ben, egy elhagyatottnak látszó, ám aktív vágányszakaszon. A 26 éves Roquel Bain és a barátja azért utaztak arra a környékre a hétvégére az ohioi Daytonból, hogy az állítólag kísértetjárta, régóta elhagyatott Waverly Hills pszichiátriai szanatórium környékén túrázzanak. Később azonban úgy döntöttek, tesznek egy kis kitérőt.

Miután megérkeztek a városba, többfelé is hallottak a helyi legendáról, egy félig kecske, félig ember teremtményről, aki a vasúti völgyhídon szokott feltűnni. A mesélők figyelmeztették őket, hogy a szörny, aki állítólag akkor bújik elő, ha valaki felmászik a töltésen, és átmegy a hídon, már rengeteg ember halálát okozta az elmúlt évtizedekben.

Bain és a barátja azonban úgy gondolták, a végére járnak a kecskeember legendájának.   Átkelni a hídon azonban olyan, mint az orosz rulett. Ha valaki csak félútnál tart, amikor feltűnik a vonat, két lehetősége marad. Vagy leveti magát a 30 méteres mélységbe, vagy futni próbál. Csakhogy a közel 40 km/h sebességgel közlekedő vonattal versenyezni finoman szólva esélytelen.

A párnak villámgyorsan kellett döntenie, és egy harmadik opciót választottak. Megpróbáltak a híd peremén függeszkedni addig, amíg a szerelvény elhalad. A nő azonban nem volt elég gyors, a vonat elsodorta, és a mélybe lökte.

(WTOL 11)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik