Nagyvilág

Nem találtak sérülést Prince testén

Nincs öngyilkosságra utaló jel sem.

A nyomozás még tart Prince halála ügyében, de már most kijelenthető, hogy nincs nyilvánvaló sérülés a holttesten. Az 57 éves művészt szerda este 8 óra körül látták utoljára, mintegy 12 órával halála előtt – mondta el Jim Olson, Carver megyei rendőrkapitány.

A színpadi megjelenésével sugallt képpel ellentétben a művész arról volt ismert, hogy rendet és tisztaságot tartott maga körül – írta az AP hírügynökség.

Halála után azonban elterjedt egy olyan hír, miszerint hat nappal korábban kábítószer-túladagolás miatt orvosi kezelésre szorult.

Alkalmazottai akkor azt mondták, hogy az énekesnek influenzája volt. Ezenkívül feltűnt többeknek, hogy Prince élete utolsó napjaiban alig volt látható lakóhelyén. Ezek felvetik a kérdést, hogy titkolta-e esetleges egészségügyi problémáit a rajongói előtt.

Prince holttestét pénteken felboncolták, de ennek eredményére akár több hetet is várni kell.

Korábban egyébként beszélt arról, hogy gyerekkorában epilepsziája volt, és barátai szerint baj volt a csípőjével. Utóbbival kapcsolatban egy volt ütős zenésztársa elmondta: ez annak volt a következménye, hogy a színpadon magas sarkú cipőben rendszeresen leugrott magaslatokról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik