Nagyvilág

Túlélte egy 3 éves, hogy kizuhant a 15. emeletről

A kínai kisfiú arccal elő csapódott a talajnak, mégis életben maradt.

A csodának, és egy jó helyen lévő virágállványnak köszönhetően életben maradt egy hároméves kisfiú, miután kizuhant a 15. emeleten lévő otthonából, a kínai Changzhou városában – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint a gyerek arccal előre csapódott a talajba, és bár több csontja eltört, és kritikus állapotban szállították kórházba, életben maradt.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a gyerek szülei nemrég költöztek be a lakásba, és éppen pont azért tartotta felújítást, hogy a kisgyerek még véletlenül se tudjon kiesni a balkonerkélyről, amikor a baleset történt.

A balkon lezárását végző munkások éppen kiszedték a régi nyílászárókat, és az új darabok beszerelését akarták elkezdeni, amikor az anyuka a gyerekkel hazaérkezett. A nő közölte a gyerekkel, hogy maradjon a nappaliban, míg ő kimegy a konyhába, majd amikor visszaérkezett hozzá, már csak azt látta, ahogy gyerek leesik a felújítást alatt álló erkélyről.

A kisfiú annak köszönhetően élte túl a zuhanás közben nekicsapódott az alábbi képen látható virágtartó állványnak, és az lefékezte zuhanását.

falling_boy3

Valamint annak, hogy nem betonra, hanem az eső áztatta, puha földre esett.

falling_boy4
Egy kínai rendőr mutatja a helyet, ahova a kisgyerek zuhant

A kisfiú a kínai sajtóban megjelent hírek szerint több csontját eltörte, és jelenleg még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik