Nagyvilág

Felvinnyogtak a képviselők Cameron pocsék poénja hallatán

A brit humor ismét gejzírként tört a felszínre, a brit miniszterelnök ledobta a bombát egy mekis poénnal.

Eszeveszett állatkert szokott lenni a brit parlamentben, ahonnan a múltkor egy munkáspárti képviselőt is ki kellett vezetni. Most a toryk miniszterelnöke, David Cameron is megtankolta a humormozdonyt egy adaggal, ráadásul a McDonald’s gyorskajaláncot vette a szájára – írja az Independent.

Történt, hogy az azonnali kérdések idején Cameron szóba hozta, hogy az ellenzéki Munkáspárt konferenciájára nem kapott meghívást John McDonnell politikus. Cameron közölte, ez volt a párt első értelmes döntése jó ideje, de aztán kiderült számára is, hogy félreértett valamit: a McDonald’sot tiltották ki. Pedig a lánc Nagy-Britannia egyik legnagyobb munkaadója – folytatta a kormányfő -, majd következett a slusszpoén a McDonald’s szlogenjére reagálva:

No wonder Labour MPs are in despair, frankly I’m lovin’ it.

Ami magyar tükörtorzításban annyit tesz: “Nem csoda, hogy a munkáspárti képviselők kétségbe vannak esve, őszintén imádom ezt”. A poénbombát ledobta Cameron, várta is a következményeket, de azok lelombozóak voltak: az ellenzék fújolt, de még saját párttársai arca is eltorzult a szörnyű poéntól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik