Nagyvilág

Egyetlen ütéssel ölt meg egy 18 éves fiút egy klub promótere

Sikeres érettségi vizsgáját ünnepelte barátaival két 18 éves brit fiú, Archie Lloyd és Andy Hutchinson Görögországban, Malián.

A kamaszok az első estéjükön összeszólalkoztak egy másik brittel, aki egy éjszakai klub promótereként dolgozott Kréta szigetén. A 22 éves Sebastian Trabucatti és két női kísérője robogóval mentek egy utcán, és ledudálták a srácokat az útról, mire Lloyd utánuk szólt, hogy húzzanak a fenébe.

A motorosok megálltak a két gyalogos fiú mellett és vitatkozni kezdtek. Trabucatti lökdösődött, de Lloyd és Hutchinson nem akarták felvenni a kesztyűt, inkább elsétáltak.

Úgy tűnt Trabucatti is megelégszik a helyzet rendezésével, elindult a motorja felé, ám ekkor Lloyd utána szólt: „egy napon nekem fogsz dolgozni.” Hutchinson azt mondja, az egész pillanatok alatt zajlott. A két nő egyike rámutatott Lloydra, jelezve Trabucattinak, hogy melyik fiú szólt be neki, és azt mondta srácnak: „megérdemled, amit most kapni fogsz.”

A promóter ököllel arcon ütötte a fiút, aki hanyatt esett és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy elveszítette az eszméletét. Hutchinson azt mondja, a Lloyd később felült, de látszott rajta, hogy nagyon rosszul van. „Ha elengedtük, újra elfeküdt.”

Bár egy mentőautó megállt mellettük, és megvizsgálták Lloydot, nem vitték kórházba. Hutchinson szerint a mentők nem beszéltek angolul, így alig értették egymást. A barátai végül visszavitték Archie-t a szállásukra, és lefektették. Másnap, amikor felébredtek vették észre, hogy a fiú meghalt. Később a görög, és a brit halottkém is azt állapította meg, hogy fiú agya bevérzett.

A görög rendőrségnek Trabucatti azt vallotta, hogy azért ütött, mert Lloyd ököllel fenyegette őt, ám ezt a szemtanúk vallomásai nem támasztották alá, még a két nőé sem, akik a promóterrel voltak aznap este. A férfi elismerte, hogy Archie Lloyd halála az ő ütésének következménye, de azt mondta nem érzi magát felelősnek. Azt mondta, miután a srác elesett, megnézte, hogy minden rendben van-e vele, és akkor úgy tűnt nincs komolyabb baja.

(The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik