Nagyvilág

Megkéselte 3 hónapos lányát az anya, mert nem hagyta abba a sírást

Egy konyhakéssel szúrta meg saját gyerekét egy 35 éves nő a virginiai Woodbridge városában, miután a 3 hónapos kislány nem hagyta abba a sírást – jelentette a helyi sajtó. Leah Arrington a helyi rendőrség közlése szerint „felzaklatott állapotba került”, miután kisbabája nem hagyta abba a sírást, és végül a késsel próbálta elhallgattatni.

A rendőrség közlése szerint a nő a szombat délután történt tette után azonnal felhívta a gyerek apját, aki pedig rögtön a 911-es segélyhívót hívta. A kislányt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A keddi beszámolók szerint a gyerek még mindig kritikus állapotban van, de az orvosok szerint várhatóan túl fogja élni az esetet.

Arringtont még szombaton őrizetbe vették, és „rosszindulatból elkövetett súlyos megsebesítés” vádjával indítottak eljárást ellene. A nőnek pénteken kell megjelennie a bíróság előtt egy meghallgatáson, ahol előzetes letartóztatásba helyezéséről döntenek. Az ellene felhozott vádért akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találja az esküdtszék.

A szomszédok az NBC Washington híradójának elmondták: nagyon meglepődtek az eseten, kijelentve, hogy Arrington „nagyon kellemes” embernek tűnt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik