Nagyvilág

Tíz nap alatt három ember életét mentette meg egy rendőr

Hősként ünnepelnek egy rendőrt az Egyesült Államokban, miután kevesebb mint két héten belül három ember életét mentette meg a New Jersey-i Evensham városában – jelentette a helyi sajtó. Brian Strockbine közben még egy gyilkossági kísérlettel gyanúsított férfi elfogásában is szerepet játszott.

Az első eset március 8-én történt, miután bejelentés érkezett az evenshami rendőrségre, hogy egy halottnak tűnő nő fekszik egy ház előtt. Strockbine volt az első rendőr, aki kiérkezett a helyszínre, ahol egy brutálisan megvert idős nőt talált. A 69 éves nő nem lélegzett, és nem volt pulzusa. Strockbine azonnal elkezdte újraélesztését, és három perccel később a nő kinyitott a szemét, és elkezdett lélegezni.

Miután visszanyerte eszméletét, a nő elmondta, hogy 78 éves férje volt az, aki majdnem halálra verte. A férfit nem sokkal később letartóztatták, és jelenleg előzetesben várja tárgyalását emberölési kísérlet miatt.

Brian Strockbine
A pillanat, amikor Brian Strockbine először találkozik annak a nőnek a fiával, akinek megmentette az életét

Négy nappal később Strockbine egy újabb életet mentett, ezúttal egy autóbalesetnél. Strockbine újra elsőként érkezett ki a helyszínre, ahol látta, hogy az egyik autó utastere elkezdett füsttel megtelni, és abban egy eszméletlen férfi ül. A rendőr betörte az utasoldali ablakot, és azon keresztül mentette ki a járműből a férfit, aki kórházba szállítottak.

Officer of the Month for March – Officer Saves 3 lives on 3 separate shifts and aids in arresting suspect for attempted…

Posted by Evesham Township Police (NJ) on Wednesday, April 6, 2016

Végül március 17-én egy lakáshoz riasztották Strockbine-t, ahol egy nő életét mentette meg. Amikor kiérkezett, a nő nem lélegzett. A rendőr elkezdte az újraélesztést, és ennek köszönhetően a kiérkező mentősöknek sikerült stabilizálni a nő állapotát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik