Nagyvilág

Anyja előtt vágta meg egy 12 éves kislány torkát a nő volt barátja

Az eset helyi idő szerint csürtökön, nagyjából este nyolc órakor történt Tainan városában. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a kislány anyukája a volt barátjával veszekedett az ucán, amikor a férfi a nő szeme láttára megvágta a gyerek nyakát.

A kislány a beszámolók szerint megpróbálta kibékíteni a veszekedő felnőtteket, de a vita hevében a férfi – aki újra össze akart jönni a nővel – túszul ejtette a kislányt. Majd amikor látta, hogy még így sem megy semmire, késével megvágta a gyerek torkát, egy hat centiméteres sebet ejtve a kislány torkán.

Az anyuka sikoltozására a szomszédok fahusángokkal a kezükben siettek a nő segítségére, de a Huang nevű férfi akkorra már elmenekült a helyszínről. Az anya egy ruhadarabbal próbálta meg elállítani a vérzést, és gyorsan egy közeli kórházba szaladt a gyerekkel. Szerencsére a kislány sebe nem volt túl mély, és nyolc öltéssel össze tudták varrni.

Az eset pár nappal azután történt, hogy egy férfi egy húsbárddal levágta egy négyéves kislány fejét a tajvani főváros, Tajpej egy forgalmas utcáján. A hétfőn történt támadás után két hasonló, véletlenszerű áldozatok ellen intézett késelés történt a szigetországban, ahol sokan attól tartottak, hogy még többen fogják lemásolni a hétfői bűntényt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik