Nagyvilág

Rendőrökre uszította pitbullját, de a kutya inkább őt támadta meg

Pitbull(430x286)(1).jpg (pitbull)
Pitbull(430x286)(1).jpg (pitbull)

A 26 éves Avery Davist hétfő reggel állították meg a rendőrök a floridai Riviera Beach egyik utcáján, hogy kikérdezzék egy betörés miatt, amit egy hozzá hasonló külsejű ember követett el. A kutyájával, egy pitbullal sétáló férfi azonban inkább a menekülést választotta. És azt úgy akarta bebiztosítani, hogy az ebet ráuszította a rendőrökre. A kutyának azonban más ötlete volt, és inkább gazdájára támadt rá – közölte a Palm Beach Post.

A lap beszámolója szerint a rendőrök először a földre parancsolták Davist, aki először úgy tűnt, teljesíti az utasítást, de végül inkább felpattant, közölve: „Mindkettőnket meg kell ölnötök.” Majd szaladni kezdett. A rendőrök ekkor egy elektromos sokkolóval lőtték meg, ami azonban csak egy pillanatra állította meg.

Davis tovább futott és közben elengedte a pórázról kutyáját, majd elkiáltotta magát: „Öld meg őket!”. Az eb azonban ekkor inkább Davist harapta meg a fenekén, majd a fejére támadt, de ott már nem sikerült megmarnia. A férfit végül egy rövid üldözés után sikerült elfogniuk. A rendőrök először kórházba szállították, ahol ellátták sérüléseit, majd őrizetbe vették, és rendőr elleni súlyos testi sértés, és letartóztatásnak való erőszakos ellenállás vádjával eljárást indítottak ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik