Külföld

Részegen akart repülni egy amerikai utasszállító másodpilótája

24.hu
24.hu

2016. 03. 28. 07:18

Korábban a témában:

Őrizetbe vették az American Airlines egyik másodpilótáját szombaton, miután a gyanú szerint részegen akart felszállni a rábízott repülővel a detroiti Metropolitan reptérről, az Egyesült Államokban – írja a Buzzfeed. A letartóztatás pillanatairól fotó is készült.

Pilóta

A Philadelphiába tartó járatot az incidens után törölték, a Szövetségi Légügyi Hatóság pedig vizsgálatot indított az ügyben.

A másodpilóta az repülőtér egyik biztonsági ellenőrző pontjánál bukott le azt követően, hogy kétszer is megfújta az alkoholszondát, amely pozitív eredményt jelzett.

A légitársaság szóvivője szerint súlyos függelemsértés történt, ezért minden segítséget megadnak az illetékes hatóságoknak, hogy kivizsgálhassák az ügyet. Laura Nedbal hozzátette, hogy a hoppon maradt utasokat más járatokra irányították.

A nyomozás érdekeire hivatkozva ennél több információt nem közölt az American Airlines.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Pakistani relatives mourn over the body of a victim during a funeral following an overnight suicide bombing in Lahore on March 28, 2016.

The toll from a suicide blast in Pakistan's Lahore rose to 69, officials said on March 28, as authorities hunted for the "savage inhumans" behind the attack in a park packed with Christian families celebrating Easter Sunday. More than 200 people were injured, many of them children, when explosives packed with ball bearings ripped through crowds near a children's play area in the park in Lahore, leaving dozens dead or bloodied. / AFP / ARIF ALITöbb mint 70 halottja van a pakisztáni robbantásnak - keresztényeket akartak gyilkolni
Brüsszel, 2016. március 25.
John Kerry amerikai külügyminiszter (j) egyperces néma csenddel adózik az áldozatok emléke elõtt, miután koszorút helyezett el a brüsszeli Zaventem repülõtéren 2016. március 25-én. Kerry a három nappal korábban Brüsszelben elkövetett terrortámadások miatt tesz látogatást a belga fõvárosban. (MTI/EPA pool/Frederic Sierakowski)Brüsszeli terror: négy amerikai halt meg a robbantásokban