Külföld

Megölték Guaguát, kevesebb kokain lesz Amerikában

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2016. 03. 24. 21:17

Egy rendőrségi akcióban lőtték le Jairo de Jesús Durango Restrepót, a "Guagua" ragadványnéven is ismert kolumbiai drogkereskedőt.

Az El Tiempo című kolumbiai újság információi szerint mesterlövész végzett a férfival. Az Egyesült Államok hatóságai korábban kérték a kolumbiai kormánytól a férfi kiadatását.

Durango drogcsempész bandája havonta 8-10 tonna kokaint szállít Közép-Amerikán és Mexikón keresztül az Egyesült Államokba. A hatóságok gyilkossággal, emberrablással és kábítószer-kereskedelemmel, valamint azzal vádolták a férfit, hogy indiánokat és afrikai származású kolumbiai lakosokat üldözött el falvaikból.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Castelnuovo di Porto, 2016. március 24.
Ferenc pápa megmossa egy nõ lábát az utolsó vacsorára emlékezõ nagycsütörtöki mise alkalmával tartott lábmosás szertartáson a Rómától harminc kilométerre levõ Castelnuovo di Porto menekülttáborában 2016. március 24-én. A katolikus egyházfõ a rituálé során tizenegy menekültnek - köztük muzulmánoknak, kopt keresztényeknek és egy hindunak -, valamint egy táborban dolgozó önkéntesnek mosta meg a lábát. (MTI/AP pool/L'Osservatore Romano)Menekültek lábát csókolgatta a pápa
bertha(650x433).jpg (Array)Nyulocídium: tízezrével pusztítják a kerekek az osztrák tapsifüleseket