A következő élő közvetítés része Brüsszeli robbantás: az Iszlám Állam vállalta a felelősséget

Ingyenes átfoglalás vagy jegytörlés a Brüsszelbe utazóknak

Több légitársaság – így a Wizzair, a Ryanair és a Lufthansa-csoport – is ingyenes átfoglalást vagy jegytörlést biztosít a Brüsszelbe utazóknak.

A Wizzair tájékoztatása szerint azok, akik kedden utaznának Charleroi-ra, visszakaphatják a jegy árát, ha lemondják az utazást, akik pedig átfoglalják a jegyüket, ezt ingyen tehetik meg. Egyelőre a keddi járatokra érvényes az intézkedés. A légitársaság korábban arra kérte Brüsszelbe tartó vagy onnan induló utasait, hogy öt órával a járat indulása előtt jelenjenek meg a repülőtéren.

A Lufthansa az MTI megkeresésére azt közölte, hogy 25 brüsszeli járatát törölte a csoport, amelybe a Brussels Airlines is beletartozik. Akiknek március 22. és 28. között volt foglalása a Lufthansa, az Austrian, a Swiss, az Eurowings vagy a Brussels Airlines valamelyik brüsszeli gépére, azoknak egy átfoglalás vagy visszamondás ingyenes. A társaság közölte továbbá, hogy kedden az összes Zaventembe tartó járatát törölte, ami közel 2 ezer utast érint.

Ingyenessé tette a törlést, illetve módosítást a Ryanair is. A cégnél, azok, akiknek nem keddre szól a jegyük, csak telefonon keresztül tudják átfoglaltatni jegyüket. Arról a légitársaság nem adott tájékoztatást, hogy mely további napokra érvényes az ingyenes törlés és dátummódosítás.

Budapest és Brüsszel között közvetlenül a Brussels Airlines, a Wizz Air és a Ryanair közlekedik, a légitársaságok naponta menetrendtől függően 5-6 járatot indítanak Budapestről. (MTI)

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik