Nagyvilág

Vézna férfit erőszakoló barbár tini került rács mögé

Egészen sokkoló, hogy válhat valaki ennyire állattá. Patrick O'Hara jó hosszú börtönbüntetésre számíthat beteges tettéért.

Mindössze 41 kilót nyomott az a férfi, akihez egy csapat tapló tört be Angliában és erőszakoskodtak vele – írja a Mirror. Patrick O’Hara vezette az akciót, a 19 éves srácot bűnösnek ítélte meg a bíróság nemi erőszak vádjában. Maga az eset még 2014 októberében történt.

O’Hara lerángatta a 43 éves férfi nadrágját, ráfeküdt és a nemiszervét moncsolgatta. Miután alaposan megalázták az áldozatot, a férfi lakásában kényelmesen elhelyezkedtek és füvezni kezdtek.

És ekkor jött a java

A férfi ekkor próbálta megkérni őket, hogy hagyják el a házát, de csak ütéseket és rúgásokat kapott, na meg megrongálták a tévéjét és több ajtaját is. Miután távoztak, O’Hara egyedül visszatért, majd halálos fenyegetésekkel szexre kényszerítette a megrémült férfit.

Végül ismét megfenyegette, hogyha szól bárkinek a történtekről, megöli. A rémült áldozat péntektől hétfőig ki se mert mozdulni otthonról, csak ezután jelentette a történteket.

A vádlott mindent tagad, és a bíróságra a haverjai kísérték el. A betörésben, a lakás megrongálásában és a férfi bántalmazásában is bűnösnek mondták ki. Az ítélet után egyből rács mögé került, a büntetését március 31-én szabják majd ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik