Singer Jesse Hughes of US rock group Eagles of Death Metal performs in the Forest National - Vorst Nationaal concert hall in Brussels, on February 25, 2016.   / AFP / BELGA / Jonas Roosens / Belgium OUT
Külföld

Elnézést kért az EODM énekese a Bataclan gyanúsításáért

24.hu
24.hu

2016. 03. 12. 09:33

A klub biztonsági embereit mószerolta korábban Jesse Hughes, de a Bataclan megvédte őket. Most bocsánatkérésre kényszerült.
Korábban a témában:

Jesse Hughes, az Eagles of Death Metal frontembere sajnos ismét bebizonyította, zenekara miért nem volt képes korábban világhírt elérni, amikor olyasmiket mond, hogy a párizsi Bataclan klubban gyanúsak voltak a biztonságiak. A klub ezt persze határozottan visszautasította és higgadtságra szólított fel, amit végre Hughes is meghallgatott.

Azt írja a Guardian, hogy Hughes egy közleményben kért elnézést a francia néptől, a Bataclan személyzetétől és biztonsági embereitől, a rajongóktól, családjától, barátaitólés mindazoktól, akiket megbántott. A kőkeményen konzervatív amerikai Fox Newsnak adott interjúban elmondottakat alaptalannak minősítette.

A Bataclan koncertteremben kilencvenen haltak meg november 13-án, amikor iszlamista fegyveresek bejutottak oda és vérfürdőt rendeztek. A klub korábban is vehemensen tagadta Hughes állításait a személyzettel kapcsolatban, és állította, hősiesen viselkedtek a kidobók. Az énekes egyébként többször elmondta, hogy pszichológiai kezelésre szorul, annyira megrázta a mészárlás, és amiket mond, azokért 100 százalékosan ő a felelős, nem az együttes.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Refugees and migrants arrive in the island of Lesbos after crossing the Aegean sea from Turkey, on December 8, 2015.
At least six children died on December 8, 2015 when a boat carrying Afghan migrants sank in Turkish waters while on its way to Greece, local media reported.
 / AFP / ARIS MESSINISEzerötszáz menekültet várnak szombaton Athénba
Az amerikai külügyminiszter szerint nagyot csökkent az erőszak Szíriában