Nagyvilág

Elnézést kért az EODM énekese a Bataclan gyanúsításáért

A klub biztonsági embereit mószerolta korábban Jesse Hughes, de a Bataclan megvédte őket. Most bocsánatkérésre kényszerült.

Jesse Hughes, az Eagles of Death Metal frontembere sajnos ismét bebizonyította, zenekara miért nem volt képes korábban világhírt elérni, amikor olyasmiket mond, hogy a párizsi Bataclan klubban gyanúsak voltak a biztonságiak. A klub ezt persze határozottan visszautasította és higgadtságra szólított fel, amit végre Hughes is meghallgatott.

Azt írja a Guardian, hogy Hughes egy közleményben kért elnézést a francia néptől, a Bataclan személyzetétől és biztonsági embereitől, a rajongóktól, családjától, barátaitólés mindazoktól, akiket megbántott. A kőkeményen konzervatív amerikai Fox Newsnak adott interjúban elmondottakat alaptalannak minősítette.

A Bataclan koncertteremben kilencvenen haltak meg november 13-án, amikor iszlamista fegyveresek bejutottak oda és vérfürdőt rendeztek. A klub korábban is vehemensen tagadta Hughes állításait a személyzettel kapcsolatban, és állította, hősiesen viselkedtek a kidobók. Az énekes egyébként többször elmondta, hogy pszichológiai kezelésre szorul, annyira megrázta a mészárlás, és amiket mond, azokért 100 százalékosan ő a felelős, nem az együttes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik