Nagyvilág

Pokoli chilivel abuzálták a fidzsi tinit

Ezért nem szabad telefonon viccből idegeneket hívogatni, majd el is menni hozzájuk. Az ilyennek mindig kegyetlen bosszú a vége.

Durva kínzásokról számolt be egy Új-Zélandon élő fidzsi fiú, akit állítása szerint tíz férfi tartott fogva egy lakás pincéjében akarata ellenére – írja a Stuff.co.nz. A lapnak azt mondta a 18 éves fiú, hogy az egész egy vicceskedő hívással kezdődött: randomra felhívtak egy számot, hogy ugrassák a felhívott felet, de a vonal túlsó végén nem vették a lapot, káromkodni kezdtek. A fiúk élvezték a helyzetet, visszaanyáztak.

Ezután a srác elég naiv volt: másnap felhívta őt a férfi, akivel összevesztek, hogy fátylat a múltra, jöjjön át hozzá, a fiú pedig át is ment. A férfi fogadta, lekísérte a pincébe, ahol kb. tízen vártak rá. Beismertették vele, hogy ő volt az előző napi vicceskedő telefonáló, majd leültették egy székbe és az egyikük elkezdte püfölni őt. A srác barátja is jelen volt, de őt egy sarokba parancsolták, hogyha megmozdul, ő is kap.

Ezután jött az egyikük ötlete: a Fidzsi-szigeteken őshonos, brutálisan erős bongo chilit etettek meg a fiúval. Ő megevett egyet, és fájt mindene, izzadt, nem látott, nem tudott beszélni, miközben a férfiak kiröhögték. Egy másodikat is meg kellett volna ennie, de nem tudta, erre megütötték. Ezután lerántották a gatyáját és előkapták a péniszét, mondván most mutassa meg, mekkora anyab*szó (mivel korábban így minősítette a férfiakat).

Ezután jött a beteg rész: felhívták a szüleit, hogy jöjjenek érte, jött is apa, anya, báty és húg, elképedtek a fiú állapotán, a férfiak viszont azt mondták, semmi sem történt, csak mókáztak. A család később értesítette a mentőket és a rendőrséget. A srác csak másnap említette az őt ért szexuális inzultust, így a rendőrség is egy szinttel megemelte az ügy kezelését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik