Külföld

Komolyan gondolta a román asszony, hogy letépi a férje heréjét

24.hu
24.hu

2016. 03. 10. 14:36

Nem egy kifejezett mintaférj a 39 éves Ionel Popa, a Máramaros megyei Dragomirestiből. Nőnapon, nemhogy nem vitt virágot a feleségének, de még az ágyból sem akarózott kikelnie. Nem csoda: előző este meglehetősen részegen ment haza, mert aznapi munkájáért képes volt bort elfogadni fizetségül a pénz helyett.

Aztán egész éjjel a Marinelát, vele egykorú feleségét ugráltatta, hogy tegyen még a tűzre, mert ő majd megfagy. Az asszony inkább nyelte a mérgét, és engedelmeskedett, nem akart az ittas férfivel veszekedni. Másnap azonban betelt nála a pohár azzal, hogy az ember folyton semmibe veszi.

Rárivallt a férjére, hogy ha már pénzt keresni nem fog aznap sem, legalább a ház körüli munkában segítsen. A még mindig kába Ionel azt vetette oda neki erre, hogy az asszonynak semmi joga utasítgatni őt, aztán már fordult is volna a fal felé.

„Nem vagy te férfi” – riposztozott asszony, és hogy nyomatékot adjon szavainak, megragadta henyélő férje golyóit, és rántott egyet rajtuk.

Ionel Popa üvöltött a fájdalomtól, ami érthető, hiszen herezacskója félig leszakadt a testéről. Amikor mentők a helyszínre értek, látták, hogy a sérülés komolyabb beavatkozást fog igényelni, a bal here ugyanis szabadon lógott kifelé a hatalmas nyílt sebből. A férfit kórházba szállították.

„Nem gondoltam, hogy ennyire erős vagyok. Különben is, ő a hibás: hirtelen el akart húzódni” – védekezett a megszeppent Marinela.

A rendőrség még nyomoz az ügyben, egyelőre nem tudni lesz-e belőle vádemelés. Marinela és Ionel egyébként 15 éve házasodtak össze, egyetlen fiuk is éppen ennyi idős.

(via Metro)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CHICAGO, IL - AUGUST 13: Four-year-old Leo Griffin leaves a protest against the alt-right movement held to mourn the victims of yesterdays rally in Charlottesville, Virginia on August 13, 2017 in Chicago, Illinois. One person was killed and 19 others were injured in Charlottesville when a car plowed into a group of activists who were preparing to march in opposition to a nearby white nationalists rally. Two police officers were also killed when a helicopter they were using to monitor the rally crashed.   Scott Olson/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.