Nagyvilág

Egy bácsi világosan a világ tudtára adta, hogy kire nem fog szavazni

Amerikában tegnap hatalmasat lépett kéz a kézben Hillary Clinton és Donald Trump az elnökjelöltség felé. Az úgynevezett Szuper Keddről készített választási élő közvetítésünk itt olvasható. Hiába tudott Rubio is nyerni egyet, a a keddi voksoláson minden a fent említett két jelöltről szólt. Sokan még most sem hiszik el, hogy Trump az elnökjelöltség ajtaján kopogtat, pedig már a Washington Post is elkezdte komolyan venni a milliárdos üzletembert.

Hiába történt tegnap annyi minden, a show-t mégis egy idős Ohio-i farmer lopta el, aki a napokban nagyon világosan fejezte ki, hogy kire nem fog szavazni a választásokon. A bácsi nemes egyszerűséggel egy trágyaszóró gép segítségével szarral belerajzolta a birtokába, hogy “NO TRUMP”.

Az újságíróknak meglehetősen egyszerű dolguk volt, amikor meg akarták találni a környékbéli farmert, egész egyszerűen csak a terjengő bűzt kellett követniük. A farmer elárulta nekik, hogy ha Trump valahogy eltüntetné, vagy kiutasítaná a bevándorlókat, akkor ő farmja sem tudna tovább üzemelni.

Amikor hallom ezeket a bevándorlókat becsmérlő szavakat, akkor nagyon ideges leszek, mert én még soha nem láttam embereket olyan elkötelezetten és keményen dolgozni, mint az én munkásaimat.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik