Külföld

„Kéne egy sör” – mondta a csavargó hároméves a rendőröknek

24.hu
24.hu

2016. 03. 01. 20:51

Magányosan csavargott egy lakótelepen egy hároméves kislány február 28-án, este a texasi Lubbockban. A helyi rendőrséget egy járókelő értesítette. Amikor megtalálták, a kislány csak annyit mondott az őt faggató rendőrtiszteknek, hogy „kéne nekem egy sör!”

A rendőrök megtalálták a kislány otthonát. A jelentésükbe azt írták, hogy a házban abszolút undorító körülményeket találtak, ahol a kislány közvetlen veszélynek van kitéve.

Shauna Lee Bennett (Fotó: Lubbock Detention Center)

„Mocskos, penészes ételekkel, és edényekkel volt tele a mosogató a tűzhely, és a konyhapult is. Az asztalt és a padlót is szemét borította, szó szerint mindent elleptek a csótányok. A kislány nagyon koszos volt, tele piros foltokkal, és folyamatosan azt mondogatta, hogy éhes” – írták.

A kislány anyja, a 42 Shauna Lee Bennett akkor ébredt fel, amikor rendőrök hazavitték a gyereket, és láthatóan fogalma sem volt róla, hogy mi történt a kislánnyal, amíg ő aludt.

A nőt letartóztatták a gyermek elhanyagolása miatt, a kislányt pedig a gyermekvédelmi hivatalra bízták. A lubbocki börtön nyilvántartása szerint az anyát két nappal később, vagyis hétfőn kiengedték.

(via NY Daily News)

Kommentek

napelem(960x640).jpg (Array)Gigantikus veszteséggel zárt, bedőlhet a legnagyobb spanyol energetikai cég
Ezért gyilkolt a kisgyermek fejét levágó, moszkvai dada