Nagyvilág

Egy gyerek levágott fejével sétálgatott egy nő egy moszkvai metróállomásnál (18+)

A fekete burkába öltözött nő azután vette elő a táskájából a fejet, hogy egy rendőr igazoltatni akarta.

Az orosz hatóságok őrizetbe vettek egy nőt, aki egy kisgyerek levágott fejével a kezében mászkált egy moszkvai metróállomás előtt – jelentette az orosz sajtó. A beszámolók szerint a fekete burkába öltözött nőt azt kiabálta, hogy „allah akbar”, és azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja magát, közölve, hogy „terrorista vagyok”. A metrómegállót lezárták.

(Az alábbi videót csak erős idegzetű, felnőtt olvasóink nézzék meg!)

Az első beszámolók szerint az Oktyabrszkoje polje metróállomásnál sétálgató nő azt mondta az őt igazoltatni akaró rendőrnek, hogy ő ölte meg a gyereket, akinek fejét a kezében szorongatta. A LifeNews orosz hírportál információi szerint az áldozat egy kislány, akit Nasty M. néven azonosítottak.


Az RT cikke szerint hétfőn kora reggel a rendőrök egy három-négy év körüli kislány fejetlen holttestét találták meg egy lakásban, ahol tűz ütött ki. Az első vizsgálatok szerint a gyanúsított egy, a harmincas évei közepén járó nő, aki egy közép-ázsiai országból származik. Az orosz hatóságok közlése szerint a gyanúsított – akit egyes hírekben dadusként említettek – megvárta, amíg a lány szülei egy idősebb gyerekükkel elmentek otthonról, majd megölte a kislányt és felgyújtotta a lakást.

Az orosz hatóságok közölték, hogy az esetet nem tekintik terrorcselekménynek, és a nőnél nem találtak bombát. A gyanú szerint a nő mentális problémáktól szenved, és elrendelték pszichiátriai vizsgálatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik