Nagyvilág

Szexjátékszernek használt uborka végzett egy nővel

Amikor szokatlan módon gyilkol egy kígyóuborka.

Öt év börtönbüntetést kaphat az a német férfi, akinek partnere egy szexjátékszernek használt kígyóuborka miatt halt meg, 2014 júliusában, Manheimben.

A 46 éves Oliver D. hívta magához este a szeretőjét. Ketten négy üveg bort, és több pohár tömény italt gurítottak le. Amikor egymásnak estek, a nőnek eszébe jutott, elfelejtett játékszert hozni magával. A férfi ekkor felpattant, és kiment a konyhába egy fél kígyóuborkáért.

A férfi a bíróságon azt vallotta, hogy mindig használtak valamilyen tárgyat a szexhez, ha nem vibrátort, akkor zöldségeket: répát, vagy cukkínit.

A végzetes estén a pár belemelegedett a szexbe, egy ponton, amikor a férfi éppen a nő szájába tömködte az uborkát, füstszag érződött a konyhából. Oliver D.-nek eszébe jutott, hogy a tűzhelyen felejtette, a kutyájának szánt húst. Kirohant, megetette a kutyát, majd mielőtt visszament volna a hálóba, még elszívott egy cigarettát az erkélyen.

Amikor visszatért a nőhöz, az már a földön feküdt eszméletlenül, a szájából még mindig kilógott az uborka, ami elzárta a nő légútjait. A férfi azt vallotta, hogy azonnal segíteni próbált, meg akarta tisztítani a nő légcsövét, de az uborka vége apró, pépes darabokban volt már, ezért nem sikerült neki. A nő kómába esett, majd később meghalt a kórházban.

Az ügyész szerint a férfinak tudnia kellett volna, hogy nem hagyhatja úgy magára a nőt olyan hosszú ideig, ezért gondatlanságból elkövetett emberölés miatt letöltendő börtönbüntetést kért a vádlottra.

(via The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik