Nagyvilág

Órákon át, helikopterrel keresték a rendőrök az elkóborolt „unikornist”

Minden kislány álma egy póniunikornis, de nem sokuknak van esélye arra, hogy ez valóra váljon. Nem úgy a kaliforniai Tatum Boosnak, aki egy Juliette nevű fehér póni tulajdonosa. A lovacska pedig, hála Tatum édesanyjának, Sandrának egy plüssből varrt szarvat visel a homlokán így tiszteletbeli unikornisnak számít.

Juliette egyébként professzionális modell: Sandra Boos fotós és sokszor fényképez lányokat a kis egyszavúval. Szerda este is éppen dolgoztak, ám a póni hirtelen megmakacsolta magát, kirántotta a kantárt a vele fényképezkedő kislány kezéből és elrohant Boosék farmjáról.

Az autópálya-rendőrök megdöbbentek, amikor Sandra bejelentette, hogy elcsavargott egy unikornis. Különös ismertetőjegye a szarva, meg a rózsaszín kötőfékje. „Tizennégy éve csinálom ezt, de ilyet még nem hallottam” – mondta Justin Perry, rendőrtiszt.

A rendőrök három órán át keresték a rémült állatot, végül még egy helikoptert is be kellett vetniük a siker érdekében. Amikor végre Juliette nyomára bukkantak, a póni még mindig nyugtalan volt, folyton elrohangált.

Szerencsére egy szomszéd, Renee Pardy rájött a megoldásra. Eszébe jutott, hogy Juliette és az ő lova, Shady jó barátok, a lovakat pedig a társaik közelsége nyugtatja meg legjobban. Igaza lett, a póni végül Shadyt követve volt hajlandó beszállni egy lószállítóba és hazamenni.

Ha azt hinné, hogy a hepienddel vége is a történetnek, téved! Sandra Boos rádobott a sztorira egy slusszpoént. Másnap posztolt egy fotót a Facebookon Julietteről, amin unikornisszarv helyett ördögszarvakat visel a póni, és egy tábla van nyakában, amin az áll, hogy „nagyon rossz voltam, és ez a büntetésem a sok gondért, amit tegnap éjjel okoztam”.

fotó: abc News
fotó: abc News

(via Fox26, Mashable)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik