Külföld

Durva másnap: fogdában ébredt, és arra, éjszakája benne van a híradóban

24.hu
24.hu

2016. 02. 25. 17:47

Akár egy év börtönt is kaphat a texasi fiatal, miután rendőrök ébresztették, amikor meztelenül, és nagyon részegen aludt autójában. A vonatsíneken. És ez még csak a kezdet.

Szuperdurva másnapos ébredése lehetett egy 19 éves amerikai fiatalnak, aki egy részeg este után nem csak arra ébredt, hogy egy fogdában van, hanem arra is, fényképe és előző estéjének története a helyi lapok címoldalára és a tévéhíradókba is bekerült. Valamint arra, az ellene emelt vádak alapján akár egy évre is börtönbe kerülhet.

A texasi College Station városában élő Connor James Bond hétfő hajnalban tartott hazafelé egy italozós este után, amikor autósok ráhívták a rendőröket, mert összevissza vezetett, át-áthajtva a szembesávba. Amikor a rendőrök megtalálták, autója a vonatsínekre fennakadva állt, ő pedig teljesen meztelenül auldt a volán mögött.

Connor James Bond

Az anyósülésen ott volt a levetett ruhája, a hátsó ülésen pedig egy félig üres Everclear-es üveget találtak a rendőrök. Ebből a márkából két fajtát készítenek: az egyik 75 százalékos, a másik 95 százalékos. Az utóbbi több amerikai államban be van tiltva.  Azt nem tudni, hogy Bond melyikből ivott.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint, amikor a rendőrök felkeltették, motyogott valamit, majd egy ollóval megpróbálta beindítani autóját, annak ellenére, hogy az slusszkulcs benne volt az önindítóban. Miután az ollós módszerrel nem járt sikerrel, inkább a kétlábon való menekülést választotta, és amikor kiérkeztek a mentősök, megpróbált elszaladni a rendőrök elől. Egyiküknak azonban végül sikerült letepernie, de még mielőtt meg tudták volna bilincselni, Bond rugdosta, lekönyökölte és ököllel ütötte őket.

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, és ittas vezetés, valamint hivatalos személy elleni erőszak vádjával indítottak eljárást ellene. Ha bűnösnek találják, akár másfél évre is börtönbe kerülhet.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.