Nagyvilág

Durva másnap: fogdában ébredt, és arra, éjszakája benne van a híradóban

Akár egy év börtönt is kaphat a texasi fiatal, miután rendőrök ébresztették, amikor meztelenül, és nagyon részegen aludt autójában. A vonatsíneken. És ez még csak a kezdet.

Szuperdurva másnapos ébredése lehetett egy 19 éves amerikai fiatalnak, aki egy részeg este után nem csak arra ébredt, hogy egy fogdában van, hanem arra is, fényképe és előző estéjének története a helyi lapok címoldalára és a tévéhíradókba is bekerült. Valamint arra, az ellene emelt vádak alapján akár egy évre is börtönbe kerülhet.

A texasi College Station városában élő Connor James Bond hétfő hajnalban tartott hazafelé egy italozós este után, amikor autósok ráhívták a rendőröket, mert összevissza vezetett, át-áthajtva a szembesávba. Amikor a rendőrök megtalálták, autója a vonatsínekre fennakadva állt, ő pedig teljesen meztelenül auldt a volán mögött.

Connor James Bond
Connor James Bond

Az anyósülésen ott volt a levetett ruhája, a hátsó ülésen pedig egy félig üres Everclear-es üveget találtak a rendőrök. Ebből a márkából két fajtát készítenek: az egyik 75 százalékos, a másik 95 százalékos. Az utóbbi több amerikai államban be van tiltva.  Azt nem tudni, hogy Bond melyikből ivott.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint, amikor a rendőrök felkeltették, motyogott valamit, majd egy ollóval megpróbálta beindítani autóját, annak ellenére, hogy az slusszkulcs benne volt az önindítóban. Miután az ollós módszerrel nem járt sikerrel, inkább a kétlábon való menekülést választotta, és amikor kiérkeztek a mentősök, megpróbált elszaladni a rendőrök elől. Egyiküknak azonban végül sikerült letepernie, de még mielőtt meg tudták volna bilincselni, Bond rugdosta, lekönyökölte és ököllel ütötte őket.

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, és ittas vezetés, valamint hivatalos személy elleni erőszak vádjával indítottak eljárást ellene. Ha bűnösnek találják, akár másfél évre is börtönbe kerülhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik