Nagyvilág

Üldözték a rendőrök, egy kirakatban állt meg a luxusmercis Odesszában

Rövid autós üldözés után egy bolti kirakatban kötött ki betépett vezetőjével együtt egy száguldozó személygépkocsi Odesszában.

Csaknem tragikusan végződött a Halálos iramba illő éktelen száguldozás annak a luxus Mercedesnek a sofőrje számára, amely a fekete-tengeri kikötőváros egyik gyér forgalmú sugárútján eresztette neki a gyeplőt vasárnap éjszaka. Percekkel azután, hogy a rendőrség üldözőbe vette, megpördült, és farral egy egészségügyi eszközöket forgalmazó üzlet kirakatába csapódott.

Mint kiderült, a járműben ketten tartózkodtak. A vezető nyakán mély vágást okozott a kirakat üvege, és az utasa is súlyos sérüléseket szenvedett. Később kiderült, hogy mindketten alaposan be voltak rúgva és drogozva. A rendőrségi híradás szerint a járőrök óvatosan kiemelték a kocsiból a sérülteket, és ellátták őket a helyszínen a mentők kiérkezéséig.

Fotó: rendőrségi honlap, Odessza
Fotó: rendőrségi honlap, Odessza

Az utóbbit alighanem azért tartották szükségesnek kihangsúlyozni, mert a napokban, egy hasonló üldözéses jelenet során, az egyik egy rendőr agyonlőtte egy ámokfutó személygépkocsi vezetőjét Kijev központjában.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik