Straight razor isolated on white
Külföld

Gyógyszertárban vágta át saját torkát egy középkorú férfi

24.hu
24.hu

2016. 02. 13. 19:50

A brit sajtóban megjelent beszámolók szerint az ötvenéves férfi alig pár perccel a reggel kilenc órás nyitás után tért be a Newcastle városában lévő gyógyszertárba. Miután nem kapta meg a gyógyszert, amit kért, egy borotvapengét vett elő, és mindenki szeme láttára átvágta a saját torkát.  Szemtanúk elmondása szerint a férfi metadont kért, de nem kaphatott. Ezután ölte meg magát.

A helyi mentőszolgálat szóvivője elmondta: amikor a mentősök kiérkeztek, a férfinak már leállt a szíve. Azonnal megkezdték újraélesztését, de nyilvánvalóvá vált, hogy már semmit sem lehet tenni érte, és a helyszínen halottá nyilvánították.

A beszámolók szerint a rendőrség hamar kiérkezett a helyszínre, és elkerítették az üzletet, ami aznapra bezárt. A férfi halála ügyében nyomozást indítottak, hogy megtudják, pontosan mi vezetett nyilvános öngyilkosságához. Az esetben senki más nem sérült meg.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

ALEPPO, SYRIA - FEBRUARY 12: Members of a Syrian opposition group attack the headquarters of Assad regime forces in the villages of Nubul and al-Zahraa in Aleppo, Syria on February 12, 2016.  (Photo by Mustafa Sultan /Anadolu Agency/Getty Images)Szíriai kurdokat támadt a török hadsereg
Syrian refugees, stuck between the Jordanian and Syrian borders, wait to cross into Jordan, at the Hadalat border crossing, east of the Jordanian capital Amman, on January 14, 2016.
The number of Syrian refugees stuck on the border with Jordan has climbed from 12,000 to nearly 16,000 since December, the kingdom's government spokesman said on January 11. / AFP / KHALIL MAZRAAWIFrancia kormányfő: több menekültet nem tudunk befogadni