Sztriptíz (sztriptíz, )
Külföld

Az utca közepén kezdett vetkőzni a rendőröknek egy adóhivatali vezető

Palkó István
Palkó István

kárpátaljai tudósító. 2016. 02. 13. 21:23

Utcai sztriptízbe kezdett egy alaposan „beállt” hölgy Ungváron, miután a rendőrök felelősségre vonták tilos parkolásért. A rendőröknek az szúrt szemet, hogy egy személygépkocsi az egyik ungvári utca kellős közepén parkol, kikapcsolt motorral. Odabent, a volán mögött egy fiatal nő bóbiskolt, aki meglehetősen vehemensen reagált, amikor a rend őrei felszólították, hogy igazolja magát.

Miután kitombolta magát, egészen váratlanul vetkőzni kezdett az utca közepén, bár erre fel sem szólították. Azt nem tudni, hogy meddig jutott el, ám tény, hogy a rendőröknek végül csak sikerült megkaparintaniuk a papírjait.

Kiderült, hogy a ledér nőszemély a Kárpátalja Megyei Adóhivatal egyik osztályvezetője. Zavart viselkedését pedig az magyarázhatja, hogy a véralkoholszintje az eset időpontjában 1,27 ezrelék volt. Az adófelügyelő ellen szabálysértési eljárást indítottak – adta hírül rendőrségi forrásokra hivatkozva a Depo Zakarpattya.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Meghalt az amerikai legfelsőbb bíróság főbírója - máris megkezdődött a vita
Russian Foreign Minister Sergei Lavrov (L) speaks beside of US Secretary of States John Kerry (R) during a news conference after the International Syria Support Group (ISSG) meeting in Munich, southern Germany, on February 12, 2016.  / AFP / Christof STACHEKatonai összefogásra készül Szíriában Moszkva és Washington