Külföld

Szoftpornóssal készített kampányhirdetést Ted Cruz

Ignácz Péter
Ignácz Péter

főleg kül. 2016. 02. 12. 15:11

A „Deviáns szajhák” és a „Sexfürdő 2” szereplője is feltűnt az ultrakonzervatív texasi politikus választási reklámjában.

Alig jelent meg a televíziókban és az interneten, vissza is vonta legújabb kampányhirdetését Ted Cruz texasi szenátor, miután a BuzzFeed kiszúrta, hogy az egyik női szereplő korábban szoftpornó-filmekben szerepelt. Az „Anonim Konzervatívok” címet viselő alkotást kemény támadásnak szánták Marco Rubio ellen. A reklámban a floridai szenátorban csalódott konzervatívok gyűlnek össze, mint az anonim alkoholisták, hogy kibeszéljék, milyen hülyének érzik magukat, hogy Rubióra szavaztak.

A hirdetés miatt azonban most inkább Ted Cruz érezheti hülyén magát. Mint kiderült, embereinek fogalmuk sem volt arról, hogy a filmben szereplő Amy Lindsay olyan filmekben szereplet, mint a „Deviáns szajhák”, a „GoGo Girl a mostohám” vagy a „Sexfürdő 2”. „Ha a kampány ismerte volna a teljes filmográfiáját, akkor természetesen nem szerepelt volna a hirdetésben – mondta el a BuzzFeednek Rick Tyler. Cruz szóvivője hozzátette: a színésznő egy nyílt szereplőválogatáson keresztül kapta meg a munkát, de „sajnos a produkciós cég nem ellenőrizte le”.

Lindsay a lapnak elmondta: azt hitte, a filmesek tisztában vannak azzal, hogy játszott erotikus filmekben is, és annak tudtában szerepeltették a reklámban. A texasi színésznő saját bevallása szerint keresztény-konzervatív értékek szerint éli az életét, és soha nem szerepelt kemény szexfilmekben. És jelenleg még nem tudja eldönteni, hogy Cruzt vagy Donald Trumpot támogassa.

A színésznő a Twitter-oldalán adott hangot csalódottságának, miután a reklámot visszavonta Cruz kampánya. A hír előtt még azt mondta a BuzzFeednek, szereplése a hirdetésben azt üzeni az embereknek, hogy a texasi szenátort nem csak „néhány öreg, fehér bigott keresztény” támogatja.

Hát, ezt a sztereotípiát most mégsem sikerült eloszlatni.

Ted Cruz arcát a reklám végéről meg csak úgy iderakjuk:

Kommentek

Ausztria utasított, Macedóniának le kell zárnia határait
A convoy of aid from the Syrian Arab Red Crescent heads to the besieged rebel-held Syrian town of Madaya, on January 14, 2016.
The convoy of about 50 aid trucks left Damascus for the hunger-stricken Syrian town of Madaya where 40,000 residents have suffered a crippling government siege that has drawn sharp condemnation from the United Nations. / AFP / LOUAI BESHARASzír tűzszünet: többet ér a papír, amire nyomtatták?