Külföld

Rengeteg emberi maradványt találtak egy mexikói farmon

24.hu
24.hu

2016. 02. 10. 21:32

Bűnszervezetek áldozataira bukkanhattak.

Több száz emberi maradványt és apró csontokat találtak a hatóságok egy mexikói farmon. A helyi főügyész, Luis Ángel Bravo azt mondta: egyelőre nehéz megmondani, hány emberhez tartoznak a maradványok, de azt feltételezik, hogy mindannyian a veracruzi bűnszervezetek áldozatai. Köztük lehet kettő abból az öt fiatalból is, akik januárban tűntek el Tierra Blancában.

„Nyilvánvaló, hogy ezt a helyet nemcsak arra használták, hogy megöljék és elégessék az embereket, hanem arra is, hogy teljesen megsemmisítsék a tetemeket” – jelentette ki a főügyész.

Nem ez az első ilyen eset: tavaly augusztusban Nuevo León államban több mint 31 ezer emberi maradványt tártak fel, amelyek olyan emberekhez tartozhattak, akiket mexikói drogkartellek hurcoltak el korábban. Szeptemberben pedig Jalisco államban találtak arra utaló nyomokat, hogy a bűnözők savban oldották fel áldozataik tetemét. (MTI)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Oroszország fegyverszünetet hirdetnének Szíriában
DOHUK, IRAQ - SEPTEMBER 10: Iraqi Yezidi women are seen during a military training in the garden of the Yezidi Conference Hall in Sahriya, Dohuk on September 10, 2015. Yezidi women in Iraq have armed themselves against Daesh terrorist organization. A troop taught by the Peshmerga called the "Daughters of the Sun Command" and formed of Yezidi women aged 18-30 underwent training. Emrah Yorulmaz / Anadolu AgencyFegyvert ragadtak az Iszlám Állam volt szexrabszolgái