Élő Külföld

A veteránt imádják az ifjak

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

bértollnok. 2016. 02. 10. 03:14

Sanders győzelme nem tűnik olyan óriásinak, ha az összes New Hampshire-i voksot nézzük. De ha lebontjuk életkorok szerint, döbbenetes kép rajzolódik ki: Sanders betegre nyerte magát a fiatalok között.

A 17-29 éves korosztályban Iowában 84 százalékot ért el, New Hampshire-ben pedig 85 százalékot az exit pollok szerint. És persze az amerikai lapok se győzik mondani, hogy mindezt egy 74 éves szocialista vitte véghez.

Barack Obama 2008-as teljesítményével összevetve is figyelemreméltó teljesítmény ez. Obama akkor Iowában 57 százalékot szerzett a fiatalok között, míg John Edwards 14-et, az akkor is induló Clinton pedig 11-et. (Washington Post)

Kommentek

Budapest, 2015. október 26.
Peresztegi Imre, a ZÁÉV Építőipari Zrt. vezérigazgatója, Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, Görözdi György, MTK Kiemelt Beruházások Projekt Igazgatója és Paár Attila, a West Hungária Bau Kft. ügyvezető igazgatója (b-j) az új Hidegkuti Nándor Stadion építéséről tartott sajtótájékoztatón 2015. október 26-án. Bejelentették, hogy a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a West Hungária Bau Kft. konzorciuma nyerte el a több mint hatmilliárd forintból épülő új stadion tervezésére és kivitelezésére kiírt pályázatot.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.