Nagyvilág

Húsz év után végre megtalálta édesapját, a férfi rögtön megerőszakolta

itelet(210x140).jpg (Array)
itelet(210x140).jpg (Array)

Három évig tartó börtönbüntetésre ítélt vérfertőzés miatt egy ausztrál fellebbviteli bíróság egy ausztrál férfit, aki a lánya elmondása szerint megerőszakolta, amikor húsz év után találkoztak – jelentette a The Age című ausztrál lap. A Melbourne városában élő nő – akinek nevét nem hozhatta nyilvánosságra a helyi sajtó – 2014-ben kezdte el keresni apját. Miután megtalálta, meghívta magához, annak ellenére, hogy megtudta: a férfi erőszakosa természetű, és többször is ült börtönben testi sértések miatt.

A nő a bíróságnak elmondta: nagy örült, és izgatott volt, hogy végre megismerheti édesapját, aki 2014 októberében élettársával és közös fiúkkal töltöttek el egy éjszakát a nő házban. Majd amikor később egyedül találkoztak a nő házában, a férfi a nő elmondása szerint arra kérte, hogy „adj egy ölelést apunak”.

A férfi ekkor csókolgatni kezdte a nyakát, de a nő ellökte magától. A bíróság előtt tett tanúvallomás szerint később a férfi arra kérte, menjen be vele a hálószobába, és ott az ágyra lökte, majd megerőszakolta. A nő elmondta: nem tett semmit a férfi leállítására, mert attól félt, ha ellenáll, apja dühös lesz. „Tudtam, hogy erőszakos és börtönben volt testi sértések miatt” – mondta el a nő.

Miután apja elment, a nő elmondta férjének, hogy mi történt, aki pedig azonnal értesítette a rendőrséget. Az apa a letartóztatása utána a rendőröknek kijelentette: „Oké, elmondom. Ő vett rá a szexre. Próbáltam nemet mondani. Nem akartam őt elveszíteni”.

A 38 éves férfi végül bűnösnek vallotta magát vérfertőzés vádjában, és négy évig tartó börtönbüntetésre ítélték, amit a fellebbviteli bíróság végül három évre csökkentette, miután meghallgatták a pszichiátriai szakértő tanúvallomását az értelmi fogyatékos férfi tragikus gyerekkoráról.

A férfi elmondta: 11 éves volt, amikor elszökött alkoholista anyja elől, hogy nagymamájánál éljen, de pár hónappal később az utcán és fiatalkorúak számára fenntartott menhelyeken húzta meg magát. 14 éves volt, amikor járni kezdett lánya anyjával, és 18 éves, amikor megszületett közös gyermekük. 26 nappal a lány megszületése után azonban a nő lelépett. A férfi állítása szerint a nőnek csak azért kellett a gyerek, hogy egyedülálló anyaként állami támogatáshoz jusson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik