Nagyvilág

Anyjától elcsent pisztollyal akart boltot rabolni egy nyolcéves fiú

Anyukája pisztolyával próbált meg kirabolni egy nyolcéves kisfiú egy boltot a floridai West Palm Beach városában – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint a meg nem nevezett kisgyerek azt mondta anyjának, hogy csak egy közeli parkba akar lemenni, de végül bukósisakkal a fején, arca előtt egy ruhadarabbal jelent meg egy boltban. Majd a pénztárhoz ment, ráfogta a fegyvert a boltosra, és a bevételt követelte.

„Akkor még nem tudtam, hogy igazi-e a pisztoly, vagy csak egy játékfegyver, de komolyan vettem” – mondta el a CBS Miaminak a dolgozó. A kisfiú rablási kísérletének azonban hamar véget vetett az üzlet egy másik alkalmazottja, aki egy gyors mozdulattal kicsavarta a gyerek kezéből a fegyvert, és lefogta. Majd hívták a rendőröket.

A kisgyerek anyja csak akkor vette észre, hogy hiányzik a fegyvere, amikor el akart indulni fiáért a parkba. „Amikor felvettem a táskámat, éreztem, hogy túl könnyű. Tudtam, hogy valami hiányzik” – mondta el a nő a CBS-nek.

A fiút a rendőrök őrizetbe vették a szerda esti rablási kísérlet miatt, de később szabadon engedték, és a helyi hatóságok úgy döntöttek, nem emelnek vádat sem ellene, sem anyja ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik