Nagyvilág

Levágta férje péniszét, majd folyóba ugrott

Öngyilkos lett egy ötvenéves nő a kínai Szecsuán tartományban, nem sokkal azután, hogy levágta az őt bántalmazó és megcsaló férje péniszét – jelentette a helyi sajtó. Pillanatokkal azelőtt, hogy Leshan városában levetette magát egy hídról, a nő egy kutyasétáltatónak vallotta meg, hogy mit tett.

A kutyáját sétáltató nő a helyi sajtónak elmondta: ha tudta volna, hogy a nő mire készül, nem ment volna tovább beszélgetésük után, hanem megpróbálta volna lebeszélni az ugrásról. A csak Liu néven azonosított kutyasétáltó elmondása szerint a nő teljesen váratlanul szólította le, közölve vele, hogy “megöltem a férjem”.

Aztán elmondta, hogy mióta beteg lett, férje más nőkkel kezdett el találkozgatni, és rendszeresen verte. Majd egy veszekedés közben fogott egy kést, és dühében levágta férje péniszét, aki emiatt meghalt. Liu állítása szerint ekkor felajánlotta segítségét, és azt, hogy szól a rendőrségnek, de a nő közölte, hogy arra nem lesz szükség.

Majd miután Liu folytatta útját a hídon át, egszer csak egy csobbanást hallott, valamint a nő segélykiáltását. Végül már csak a holttestét tudták kiemelni a mentősök a folyó vizéből.

A helyi sajtónak csak sikerült kiderítenie, hogy a nő férjét kórházba szállították, de azt már nem tudták megerősíteni, hogy belehalt-e férfiasságának elvesztésébe.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik