Nagyvilág

Bidével elkövetett gyilkossági kísérlet lett a gyerekek közti focimeccs vége

Egy durva szabálytalanság után előbb a gyerekek, majd a szülők szólalkoztak össze egy olasz kisvárosban. Az egyik apuka aztán egy kissé túl messzire ment.

Emberölési kísérlet miatt tartóztattak le egy 45 éves apukát, aki a rendőrök szeme láttára egy erkélyről kihajított bidével dobott fejbe egy férfit, miután gyerekeik összevesztek focimeccsen, és szüleiket is bevonták a vitába – jelentette az olasz sajtó. A beszámolók szerint az erőszakba torkollt vitát egy csúnya szabálytalanság indította el a Nápoly közelében található Pozzuoli városában.

A szabálytalanságot elszenvedő 15 éves gyerek beárulta az elkövetőt szüleinek, akik odamentek a  tízéves gyerek házához, hogy elégtételt követeljenek. A szülők közötti vita elég nagy volt ahhoz, hogy a közelben lakó emberek riasszák a rendőrséget. A rendőrök éppen csak megérkeztek, amikor azt látták, hogy Domenico Cammarota egy bidét hajít az utcán álló apukára, akit a fején talált el a nehéz tárggyal.

A 48 éves áldozat eszméletlenül terült el a földön. Azonnal kórházba szállították. A beszámolók szerint tíz napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a fején, vállán és karján. A rendőrök azonnal letartóztatták a bidét hajító férfit, akit előzetes letartóztatásba helyeztek.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik