Nagyvilág

Amerikai elnökválasztás: esélyeket latolgatott a világ leghíresebb pornósa

Ron Jeremynek bejön Donald Trump stílusa, de nem szeretné, hogy a milliárdos ujja legyen a piros gombon.

Letette a garast Hillary Clinton mellett a világ leghíresebb pornószínésze – Ron Jeremy egy pénteki interjúban azt mondta, nagyrészt azért őt támogatja az elnökválasztási versenyben, mert férjének, Bill Clintonnak is nagy tisztelője volt.

Az Egyesült Államokat 1993-tól 2001-ig vezető Clinton emlékezetes botrányára is kitért: „Találkoztam Monica Lewinsky-vel, a kezébe adtam egy szivart, hogy adjon rá autogramot. Na jó, vicceltem, nem lennék ilyen gonosz” – mondta.

Hillary Clinton fő riválisáról, Bernie Sandersről viszont nem volt nagy véleménnyel, egészen pontosan azt a jiddis szlenget használta vele kapcsolatban, ami az amerikai szlengben hitvány embert, eredetiben fütyit jelent. „Amerika évtizedek óta elkötelezett a kapitalizmus és a demokrácia iránt, most ezt adjuk fel egy smokk miatt?” – tette fel a kérdést Ron Jeremy, majd így folytatta: „Egy zsidó smokk – én mondhatom ezt, mert én is zsidó vagyok – vezér akar lenni és belevinni mindannyiunkat a szocializmusba?”

Később azt mondta Sandersről: „Elkezdjük a szocializmussal, aztán majd egy kis nácizmus, és átmegyünk kommunizmusba? Mi a f.sz?”

Ron Jeremy, akinek felnőttfilmes karrierje az 1980-as években ívelt legmagasabban, a republikánus oldalról is elmondta a véleményét. Azt mondta: szereti Donald Trumpot, mert ő is New York-i, ráadásul ő palackozza a kedvenc rumját. „Mindenkinek tetszik a szenvedélyes hozzáállása, de ha oda jutunk, hogy kinek az ujja legyen a piros gombon, hát nem tudom, akarom-e, hogy az övé legyen” – mondta. „Sok dolog, amit Trump mond, elméletben jól hangzik, de a gyakorlatban nem lehet megcsinálni” – tette hozzá.

A republikánusok másik nagy esélyesét, Ben Carson idegsebészt viszont durván leírta: „Csinálja azt, amihez a legjobban ért, menjen vissza a műtőbe. Gyógyítson rákot” – mondta, sőt, később idiótának is nevezte. (Buzzfeed)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik