Nagyvilág

Iszonyatos indoka lehetett a férfinak, aki kidobott egy 17 hónapos kislányt az ablakból

Kidobott egy 17 hónapos kislányt egy első emeleti ablakból egy férfi Spanyolországban. Állítólag az után, hogy a gyermek anyja rajtakapta, miközben éppen molesztálta a kicsit.

A kislányt jelenleg a helyi kórház intenzív osztályán ápolják, Spanyolországban, a baszkföldi autonóm közösség fővárosában, Gasteizben. Támadóját, a 30 éves zenetanárt letartóztatta a rendőrség.

Az szomszédokat hajnali háromkor, durva veszekedés hangjai ébresztették. Sokan még az utca túloldalán is az ablakhoz mentek, így többen látták, hogy egy fiatal nő és férfi többször csúnyán összeverekedtek. Egy nő azt mondja, látta, amint valami kirepül a háromméteres magasságban lévő, első emeleti ablakból és a járdának csapódik. Azt hitte egy játékbaba volt.

Nem sokkal később az üvöltözés abbamaradt, helyébe szirénavisítás lépett: egy rendőrautó és három mentő fordult az utcára. A bámészkodók iszonyodva nézték, amint egy rendőr a kabátjával takarja le az aszfalton fekvő kis testet, majd a mentőhöz viszi.

A kislányt a legközelebbi kórházba szállították, de mivel romlott az állapota, hamarosan átvitték egy speciális intézmény intenzív osztályára. Közben a másik mentőben a gyermek anyját látták el, egy 18 éves brazil származású nőt. Őt több komolyabb sérüléssel szintén kórházba vitték.

A 30 éves spanyol férfit ugyancsak el kellett látni, több sebet varrtak össze az arcán. Ez után a rendőrök letartóztatták, gyilkossági kísérlet alapos gyanújával.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik