Nagyvilág

„Elképzelhetetlen” hármas gyilkosság sokkolta a floridai rendőröket

A helyi seriff jellemzése szerint „hátborzongató” látvány fogadta őket a floridai lakásban.

A floridai hatóságok letartóztattak egy 27 éves férfit, miután lakásában megtalálták barátnője, a nő 16 éves lánya, a pár hároméves kislánya valamint kutyájuk holttestét – jelentette a helyi sajtó. Patrick Sean Carlopoli ellen több vádat emelve indítottak eljárást, de egyelőre nem lehet tudni, hogy ő volt-e, aki az összes gyilkosságot elkövette.

A rendőröket vasárnap hajnalban hívta ki Fort Myers városában található házához Carlopoli. Amikor a rendőrök kiérkeztek, a férfi – akinek testén és ruháján vérfoltok voltak – a bejárati ajtóban állva várta őket, és a ház felé mutatva csak annyit mondott: „Ott vannak bent”.

A férfi 37 éves barátnőjének, valamint a nő 16 éves lányának holttestét a hálószobában találták meg, az ágyon fekve. Velük lövés végzett. A pár hároméves lányát és a család kutyáját pedig késsel ölték meg.

Jeanne Carlopoli
Jeanne Carlopoli

A megyei seriff közlése szerint Carlopoli a kiérkező rendőröknek „spontán utalást tett” arra, hogy ő lőtte le barátnőjét. A férfi ellen egyelőre csak egyrendbeli emberölés vádjával indítottak eljárást, valamint kétrendbeli gyilkosságra való összeesküvés, súlyos gyermekbántalmazás valamint állatkínzást vádjával. Azaz elképzelhető, hogy nem a férfi ölte meg a két gyereket, de részt vett a gyilkosságok kitervelésében. A rendőrség nem közölte, hogy milyen indítékok vezethették a férfit.

A rendőrök még hétfőn is helyszíneltek a férfi házában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik