Nagyvilág

Az internet legnagyobb sztárja lett két részeg ausztrál, akik meghiúsítottak egy rablást

„Mi kell egy jó péntek estéhez? Sör, haverok, röhögés. Ja! Meg egy elcseszni egy hamburgerező kirablását. Érdekes este volt, ennyit mondhatok” – írja a Facebookon közzétett videója alatt a queenslandi Aranyparton élő Kane Wiblen, aki nem mindennapi kalandba keveredett a haverjával, James Ross-Munroval egy benzinkút mellett, január 22-én éjjel.

Kane poénból kezdett el videózni, amikor egy benzinkút mellett James megbotlott és leszakadt a strandpapucsa. Ám még ki sem röhöghették magukat rendesen, amikor felfigyeltek egy fehér sportkocsira, amelyik a kihalt autóspihenőben működő gyorsétterem mellett állt meg.

Az autóból kipattant két alak, majd berontott a hamburgereshez. A két ittas barát ekkor jött rá, hogy épp egy rablás szemtanúi. A meneküléshez hátrahagyott kocsihoz mentek, a mezítlábas Ross-Munro kivette a slusszkulcsot az indítóból, majd a srácok a bolt felé rohantak azt ordítozva, hogy „hívják a zsarukat!”

A megzavarodott rablók ekkor kiszáguldottak az étteremből és menekülőre fogták volna. A sofőrnek feltűnt, hogy hiányzik az indítókulcs: ő azonnal kapcsolt és elrohant. Az anyósülésre bevágódó társa azonban nem fogta fel rögtön, hogy mi történik, így az akkor már félmeztelen James Ross-Munro néhányszor megütötte, mire elfutott.

Az esetről azóta nyilvánosságra hoztak egy másik videót is, amit egy biztonsági kamera készített.

„Sajnos elmenekültek, mert túl kövér vagyok” – mondta később James egy helyi hírcsatornának. Ennek ellenére a barátjával együtt vidáman elfogyasztotta a jutalomhamburgert, amit a gyorsétterem ajánlott fel a hősöknek. Kane videóját azóta,több mint kétmillióan látták, és töméntelen mennyiségű gratuláció érkezik a két fiúhoz a világ minden tájáról.

(via: Unilad)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik