Külföld

Az internet legnagyobb sztárja lett két részeg ausztrál, akik meghiúsítottak egy rablást

24.hu
24.hu

2016. 01. 25. 09:48

„Mi kell egy jó péntek estéhez? Sör, haverok, röhögés. Ja! Meg egy elcseszni egy hamburgerező kirablását. Érdekes este volt, ennyit mondhatok” – írja a Facebookon közzétett videója alatt a queenslandi Aranyparton élő Kane Wiblen, aki nem mindennapi kalandba keveredett a haverjával, James Ross-Munroval egy benzinkút mellett, január 22-én éjjel.

Kane poénból kezdett el videózni, amikor egy benzinkút mellett James megbotlott és leszakadt a strandpapucsa. Ám még ki sem röhöghették magukat rendesen, amikor felfigyeltek egy fehér sportkocsira, amelyik a kihalt autóspihenőben működő gyorsétterem mellett állt meg.

Az autóból kipattant két alak, majd berontott a hamburgereshez. A két ittas barát ekkor jött rá, hogy épp egy rablás szemtanúi. A meneküléshez hátrahagyott kocsihoz mentek, a mezítlábas Ross-Munro kivette a slusszkulcsot az indítóból, majd a srácok a bolt felé rohantak azt ordítozva, hogy „hívják a zsarukat!”

A megzavarodott rablók ekkor kiszáguldottak az étteremből és menekülőre fogták volna. A sofőrnek feltűnt, hogy hiányzik az indítókulcs: ő azonnal kapcsolt és elrohant. Az anyósülésre bevágódó társa azonban nem fogta fel rögtön, hogy mi történik, így az akkor már félmeztelen James Ross-Munro néhányszor megütötte, mire elfutott.

Az esetről azóta nyilvánosságra hoztak egy másik videót is, amit egy biztonsági kamera készített.

„Sajnos elmenekültek, mert túl kövér vagyok” – mondta később James egy helyi hírcsatornának. Ennek ellenére a barátjával együtt vidáman elfogyasztotta a jutalomhamburgert, amit a gyorsétterem ajánlott fel a hősöknek. Kane videóját azóta,több mint kétmillióan látták, és töméntelen mennyiségű gratuláció érkezik a két fiúhoz a világ minden tájáról.

(via: Unilad)

 

Kommentek

angela merkel (Array)Német pszichiáter: Merkel mesterségesen felfújt önképpel rendelkezik, veszélyes az országra
KRAKOW, POLAND - JANUARY 24: Protesters march with banners during an anti-government protest which especially highlights their reactions against internet surveillance law, on January 24, 2016 in Krakow, Poland. Omar Marques / Anadolu AgencyOrbán volt a rossz példa a lengyel ellenzéki tüntetésen