Nagyvilág

Durván elbánt az autótolvajokkal egy floridai anya

Valószínűleg egy életre megtanulják a leckét a botcsinálta floridai autótolvajok: soha ne próbálj egy anya és a gyermeke közé férkőzni.

Két símaszkot viselő alak hétfőn este közelített meg egy benzinkutat Hialeah határában. Egy az épülettől messzebb fekete autót szeltek ki maguknak, ám a kocsiban ülő nő kiszúrta őket, lezárta az ajtókat és elhajtott.

A bűnözők ekkor közelebb merészkedtek, és az egyik kút mellett álló piros autót próbálták elkötni. A kocsi tulajdonosa, egy anya, aki éppen fizetett a benzinért, szerencsére még időben észrevette őket. A hátsó ülésen ott volt a nő két kisgyermeke, akiket a tolvajok valószínűleg nem vettek észre ki.

A bűnözők már majdnem beszálltak, amikor a boltból kivágódó nő az autóhoz ért. Rávágta az ajtót a sofőrülésre pályázó rablóra, kirángatta a kocsiból majd gyakorlatilag elhajította. A bűnöző azonnal futásnak eredt, amire a társa is menekülőre fogta.

A rablók egy várakozó autóhoz futottak, amiben társuk várta őket. Nem jutottak messzire: a rendőrök üldözőbe vették, majd le is tartóztatták őket, miután nem messze a benzinkúttól nekimentek egy kerítésnek.

Az elkövetők közül kettőt, a 19 éves Nicholas Rosadót, illetve egy fiút, akit – mivel még kiskorú – nem nevezett meg a rendőrség, autólopás kísérletével vádolták meg. Társuknak, a 21 éves Rebecca Utriának az autólopás kísérlete mellett azért is felelnie kell majd, hogy menekülni próbált a rendőrök elől.

(via: CNN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik