Külföld

Rendőrök vegzálták a tízéves kisfiút, mert azt írta órán, hogy terroristaházban lakik

24.hu
24.hu

2016. 01. 20. 13:06

Még a családjánál is házkutatást tartottak, pedig csak eltévesztett egy szót.

Kihallgatott a brit rendőrség egy tízéves muszlim kisfiút, mert angolórán azt írta le, hogy „terroristaházban” lakik. Saját tanárai jelentették fel.

A gyermek valójában „terraced house”-t akart írni, ami sorházat jelent, a tanárok viszont nem vették észre, vagy nem akarták észrevenni,hogy elírásról van szó, inkább a július óta érvényes terrorellenes szabályoknak megfelelően értesítették a rendőrséget.

A hatóságok még a gyerek családjának számítógépét is átvizsgálták. A hozzátartozók bocsánatkérést várnak az rendőrségtől és az iskolától is. Azt mondják, a gyerek a történtek miatt már az írástól is fél. (MTI)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Eszméletlen módon bánt el fiával és menyével a paranoiás papa
A refugee (L) rests in the sleeping facilities at the arrival centre for refugees near the town on Kirkenes in northern Norway close to the border with Russia on November 11, 2015. An increasingly popular route for migrants across Russia and into Norway has Oslo angered and worried as winter approaches, as commentators suspect Moscow of deliberately creating problems for its neighbouring NATO member. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / AFP / JONATHAN NACKSTRAND900 menekültekkel foglalkozó belga szakembernek tanítják meg, hogyan szűrjék ki a szélsőségeseket