Külföld

Agyonlőtte az anya a politikusnőt, aki le akart feküdni a lányával

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

hírszerkesztő. 2016. 01. 20. 12:10

A spanyol tartományi vezető megzsarolta az önkormányzatnál dolgozó fiatal nőt – anyja állt bosszút.

23 év börtönt kért az ügyészség egy spanyol anyára, lányára és egy rendőrnőre. Egy tartományi vezető politikus meggyilkolásában vettek részt.

Az anya a bíróságon elmondta: lánya munkaszerződése lejárt, de a tartományi kormányzat vezetője, aki szintén nő, felajánlotta neki, hogy tovább dolgozhat, ha hajlandó szexelni vele. A lány erre nem volt hajlandó, ehelyett az anya 2014 májusában fényes nappal, egy gyaloghídon odalépett a politikusnőhöz, hátba, majd kétszer fejbe lőtte, ezután elsétált a közelben várakozó lányával. A gyilkosságban egy rendőrnő is közreműködött, akinek az autójában a fegyvert megtalálták, őt is őrizetbe vették.

Az anya azt mondta, nem bánta meg tettét, mert a politikusnő ellehetetlenítette volna a lány életét. Az életük azonban így is ellehetetlenül, ha a bíróság helybenhagyja az ügyészség által kért súlyos büntetést. (The Local)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Carnevalist Sebastian (23, R), wears a supposed terrorist outfit as he walks past police officers securing the area around the town hall in Braunschweig, Germany, 15 February 2015. Police in the northern German city of Braunschweig cancelled the annual carnival procession shortly before it was due to begin over fears of a terrorist attack. 'Reliable state security sources' informed the police that 'a concrete danger existed from an attack with an Islamist background,' the spokesman said. The cancellation comes after two people were killed and five injured in an attack in Copenhagen, Denmark, before police shot dead the suspected attacker in the morning. Photo: Julian Stratenschulte/dpaKönyörögnek a német rendőrök, hogy senki ne öltözzön terroristának farsangra
Democratic presidential candidates Hillary Clinton (L)  and Bernie Sanders (R) participate in the NBC News -YouTube Democratic Candidates Debate on January 17, 2016 at the Gaillard Center in Charleston, South Carolina.. / AFP / TIMOTHY A. CLARYEgyre kétségbeejtőbb Hillary Clinton helyzete