Nagyvilág

A nadrágjába gyömöszölve lopott el egy kígyót egy állatkereskedésből

Meglepő, és egyben igencsak meggondolatlan módszert választott egy királypiton ellopására egy amerikai férfi egy Portlandben lévő állatkereskedésben. A kígyótolvaj ugyanis a nadrágjába rejtve vitte magával a hatvan centiméteres állatot – jelentette az amerikai sajtó.

Az A to Z Pets nevű bolt egyik tulajdonosa a KPTV-nek elmondta: pénteken tudta meg, hogy eltűnt a piton, és a szombatot azzal töltötte, hogy végignézte a biztonsági kamerák felvételeit. „Mindenhol kamerák vannak, az ember azt gondolná, mindenki látja azokat” – mondta el a televíziónak Christin Bjugan, aki végül meg is találta a pillanatot, amikor a tolvaj begyömöszöli a nadrágjába az állatot.


A férfinek nagy szerencséje volt, hogy nem hétfőn próbálta meg ellopni az állatot – mondta el a KPTV-nek Bjugan. Ugyanis aznap van etetési nap, és akkor „nagyon éhesek” – tette hozzá nevetve a bolt tulajdonosa. Ugyanakkor a kígyó szereti a „meleg és sötét helyeket” – mondta el a nő az AP amerikai hírügynökségnek.

A kígyó értéke a beszámolók szerint nagyjából kétszáz dollár. A helyi rendőrség hétfőn még nem tartóztatta le a férfit, bár Bjugan elmondása szerint ők tudják, ki tette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik