Nagyvilág

Szétvert egy nő egy mozgáskorlátozottat, mert közölte: nem hisz istenben

Áldozata botjával verte az amerikai férfit, olyan erővel, hogy a fémből készült eszköz eltört. A járni képtelen férfinak a földön csúszva kellett segítséget kérnie egy benzinkúton.

Súlyos testi sértés és rablás vádjával indítottak eljárást egy Kentuckyban élő nő ellen, aki brutálisan megvert egy mozgáskorlátozott férfit – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség közlése szerint a 49 éves Laura Reid azután támadt rá áldozatára, hogy a férfi viccelődve nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy hisz-e istenben.

Az eset még október huszadikán történt, Louisville városában, az áldozat lakásán, ahol Reid meglátogatta. A rendőrség közlése szerint a nőt annyira feldühítette a meg nem nevezett férfi válasza, hogy felkapta áldozata botját, majd ütlegelni kezdte a fején és a testén, olyan erővel, hogy a fémből készült bot eltört.

A nő ezek után még három órán át volt a férfi lakásán, aki fogyatékossága miatt nem tudott elmenekülni a támadás előtt. Reid végül elvitte a férfi mobiltelefonját, kulcsait és pénztárcáját. A rendőrség közlése szerint a férfi végül kúszva ment el segítséget kérni egy közeli benzinkútra, ahonnan a mentők kórházba szállították. A férfi agyrázkódást szenvedett, valamint eltört az egyik karja és több zúzódás szenvedett.

A nő ellen pár nappal később letartóztatási parancsot adtak ki, de végül csak január 5-én tudták őrizetbe venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik