Külföld

Poloskairtás közben felgyújtotta magát, lakását és a szomszédokat

24.hu
24.hu

2016. 01. 11. 20:10

Véletlenül felgyújtotta saját magát, és egy több lakásra is átterjedő tüzet okozott egy férfi egy detrioiti társasházban, amikor megpróbált megszabadulni az életét megkeserítő ágyi poloskáktól – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint a férfi izopropil alkoholt spriccelt a kanapéjára, és saját magára, hogy megölje a rovarokat, majd rágyújtott egy cigarettára, és a kanapéval együtt ő is lángra lobbant.

A férfi azonnal kiszaladt a kigyulladt lakásból. A szomszédok elmondása szerint “lepergett a bőre” a súlyos égési sérüléseket szenvedett férfinak, akit kórházba szállítottak, és túlélte az esetet. Állapotáról nem közöltek pontos információkat, csak annyit, hogy gyógyul.

Ennyi maradt az alkohollal átitatott, majd kigyulladt kanapéból – Fotó:Fox2

Senki más nem sérült meg, köszönhetően az egyik szomszédnak, aki mindenkit felkeltett, hogy meneküljenek a lángok elől – jelentette a Fox News.

A tűzben végül négy lakás teljesen kiégett, és több mint húsz teljesen lakhatatlanná vált az oltás közben. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az ott élő embereknek hol tudnak szállást biztosítani.

Nem ez az első eset Detroitban, hogy az ágyi poloskák elleni harc lakásokat elpusztító tűzzel ért véget. Tavaly novemberben egy 48 lakásos társasház égett le teljesen, amikor egy nő tűzzel akarta kiírtani a lakásában lévő rovarokat. A tűzben öt ember sérült meg.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Migrants and refugees queue to enter a transit camp in Slavonski Brod on November 4, 2015. Thousands of newly arrived migrants and asylum seekers are on the move through Croatia and towards the border with Slovenia, from where they plan to continue their journey to western European countries. Thousands -- many fleeing violence in Syria, Iraq and Afghanistan -- have been making their way from Turkey to the Balkans in recent months, hoping to reach Germany, Sweden and other EU states. AFP PHOTO / ELVIS BARUKCIC / AFP / ELVIS BARUKCICNémetország naponta több száz menekültet küld vissza Ausztriába
Terrorpropagandával vádolják a török tévénézők kedvencét