Fans sign a portrait of the late Motorhead singer/bassist Lemmy Kilmister during a memorial for the musician at the Rainbow Bar on the Sunset Strip in Los Angeles, California on January 9, 2016.       AFP PHOTO/ MARK RALSTON / AFP / MARK RALSTON
Külföld

Végleg elbúcsúztatták Lemmyt

24.hu
24.hu

hírmunkás. 2016. 01. 10. 06:52

A legendás kalapját formázó urna előtt a Motörhead egyik fotója és Lemmy szintén legendás csizmája állt.

Ian Kilmister búcsúztatását a Forest Lawn sírkert kápolnájában tartották. A legendás kalapját formázó urna előtt a Motörhead egyik fotója és Lemmy szintén legendás csizmája állt. Az emlékezők sorát a zenekar menedzsere, Todd Singerman kezdte, majd szólt és emlékezett Mikkey Dee, a Motörhead dobosa, Dave Grohl a Foo Fightersből és a Guns ‘N’ Roses gitárosa, Slash is.  Érzelmes beszéddel emlékezett a 70 évesen rákbetegségben elhunyt rockerre a fia, Paul Inder is.

Utazzál jól, drága édesapám, megint útra keltél, egy hosszabb turnéra

– búcsúzott a láthatóan megrendült fiú.

A rajongók interneten láthatták a szertartást, arra kérték őket ugyanis, hogy ne menjenek el a temetésre, hanem az egyik vidómegosztó portálon kövessék a végső búcsú eseményeit.

Lemmy kedvenc helyén, a Sunset sugárút egyik sörözőjében például rajongók százai zsúfolódtak össze és figyelték a temetést, majd egy óriási Lemmy-fotóra írták a nevüket.

Kommentek

Trumpnak a szilveszteri németországi erőszakról is van véleménye
Barcelona, 2015. november 10.
Artur Mas katalán elnök a katalán parlament ülésén Barcelonában 2015. november 10-én. A politikust, aki 2010 óta irányítja a katalán autonóm közösséget, a parlament nem választotta meg Katalónia elnökévé. (MTI/EPA/Andreu Almau)Lemond az elnök a katalán függetlenség érdekében