Külföld

Egyetlen ütéssel ölt meg egy beteget egy orosz orvos – videó

24.hu
24.hu

2016. 01. 09. 20:53

A kórház maga tette közzé a döbbenetes felvételt. Két beteget ütött az őrjöngő orvos, az egyiket sokszor, a másikat egyszer - az utóbbi azonnal meghalt.

Egyetlen arcra mért ökölcsapással agyonütötte betegét egy orvos az oroszországi Belgorod egyik kórházában. A december 29-én történt esetet a helyi vizsgálóbizottság szombaton jelentette be közleményben.

“A belgorodi 2-es számú kórházban egy beteg kezelés közben megrúgott egy női ápolót. Az orvos a nővér védelmére kelve arcon csapta a beteget, aki elesett, és meghalt, amikor feje a földhöz csapódott” – olvasható a közleményben. Az orvos és az ápolók csak néhány perc múlva vették észre, hogy a férfi élettelenül fekszik a földön. Megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Mint később kiderült halálát az agyat ért halálos ütés okozta. A kórház biztonsági kamerái rögzítették az esetet, amelyet közzétettek a Youtube-on és az orosz állami televízió is bemutatott szombaton. Itt van a felvétel – kizárólag erős idegzetűeknek!

A sürgősségi osztályon készült felvételen látszik, amint egy női orvos a férfit vizsgálja. A kezelőbe beront egy férfi orvos és azt kérdezi a betegtől, miért bántotta a nővért. Majd megpróbálja a beteget áttuszkolni egy másik szobába, amikor az illető kísérője közbelép. Ekkor az orvos ütni-verni kezdi a kísérőt, majd egyetlen ökölcsapással földre küldi a beteget. Az orvos ellen gondatlanságból elkövetett emberöklés címen emelhetnek vádat.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Barcelona, 2015. november 10.
Artur Mas katalán elnök a katalán parlament ülésén Barcelonában 2015. november 10-én. A politikust, aki 2010 óta irányítja a katalán autonóm közösséget, a parlament nem választotta meg Katalónia elnökévé. (MTI/EPA/Andreu Almau)Lemond az elnök a katalán függetlenség érdekében
Mexikóváros, 2016. január 9.
Joaquín "El Chapo" Guzmán megbilincselt mexikói drogbárót katonák kísérik egy mexikóvárosi repülõtéren 2016. január 8-án. Az egyik legnagyobb kábítószer-maffiát, a sinaloait irányító Guzmánt hat hónappal az után sikerült ismét elfogni, hogy megszökött egy maximálisan biztonságosnak tartott börtönbõl. (MTI/AP/Marco Ugarte)Kiadhatják az amerikaiaknak El Chapót