Nagyvilág

Ismét téma Monica Lewinsky, Trump férje nőügyeivel is támadja Hillary Clintont

Kampányvideót tett közzé a republikánus elnökjelölt-aspiráns.

Hillary és az ő barátai. Ezzel a címmel tette közzé Donald Trump azt a videót, amelyen a demokrata Hillary Clinton olyan férfiak mellett látható, akiknek sokak szerint “hitvány” kapcsolataik voltak nőkkel. A videón állóképek vannak. Egyeseken Bill Clinton látható Monica Lewinsky volt fehér házi gyakornokkal, akivel az egykori elnöknek 1995 és 1997 között szexuális kapcsolata volt. Másokon pedig Hillary Clinton Anthony Weiner bukott kongresszusi képviselővel, továbbá a most sorozatos szexuális zaklatásért elmarasztalt Bill Cosby színésszel látható.

Hillary and her friends!

A video posted by Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on Jan 7, 2016 at 9:19am PST

Miközben e képek láthatók, Hillary Clintonnak egy pekingi nőjogi konferencián tett nyilatkozata hallható, amely szerint

a nők jogai emberi jogok és az emberi jogok nőjogok.

 

Trump azóta támadja férje nőügyeivel Hillary Clintont, amióta szexistának nevezte őt. A mostani reklámfilmecskében nemcsak Monica Lewinsky kínos szerepét idézik fel, hanem a Hillary Clinton belső köréhez sorolt Anthony Weinerét is. Weinernek azért kellett távoznia a kongresszusból, mert kétszer is szexbotrányba keveredett, és mindkétszer Hillary Clinton legbizalmasabb munkatársai egyikének, Huma Abedinnek volt a férje. A reklámspot azt is közli, hogy Trump

a nők jogainak igazi védelmezője.

Közben az egyik közösségi portálon a republikánusok elnökjelöltségére pályázó milliárdos a pártbeli vetélytársait sem kímélte. Jeb Bush, volt floridai kormányzón azzal viccelődött, hogy “lagymatag”, Ben Carson sebészprofesszort pedig “patologikus hazudozónak” titulálta.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik