Nagyvilág

Szexet akart a lopott kakasokért a tolvaj

Emlékeznek arra, hogy mivel kereste a sörre valóját Švejk, a derék katona, mielőtt belépett volna a nagy háborúba? Ölebeket lopott, aztán felvette értük a becsületes megtalálónak járó jutalmat. Hasonló úton indult el a 25 éves Rodney Brown is Kentuckyban, bár Hasek regényét aligha olvasta.

Az amerikai férfi is állatokat lopott, csak nem kutyákat, hanem huszonöt kakast, egy kecskét, meg pár állattartáshoz használatos eszközt egy farmról Monticelloban, még december 21-én. A helyi rendőrség jelentése szerint, Brown néhány nap múlva elkezdte üzenetekkel bombázni  a tulajdonosnak. Azt írta, tudja hol vannak az eltűnt állatok és holmik, amiket vissza is juttatna, egy kis szexért cserébe.

Brownt január 4-én, hétfőn tartóztatták le, miután egy járőr végigolvasgatta az áldozat telefonján a zsaroló üzeneteket. A férfit lopás és zsarolás mellett a prostitúció népszerűsítésével is megvádolták. Brownért már másnap letette valaki az óvadékot, azzal a feltétellel várja szabadlábon a tárgyalását, hogy semmilyen formában sem kísérelhet meg kapcsolatba lépni az áldozattal.

(via WSAZ 3)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik