Nagyvilág

Leszúrta és lelőtte anyját és a nő barátját egy 15 éves lány

Emberölés vádjával indítottak eljárást az amerikai hatóságok egy 15 éves New Yorki lány ellen, aki december 28-án megölte édesanyját, valamint a nő barátját – jelentette a New York Daily News. A 38 éves Rosie Sanchez és a 40 éves Anderson Nunez rothadó holttestét hat nappal később fedezték fel Brooklynban található otthonukban, miután a lány egyik rokonának elmondta, hogy mit tett, valamint egy férfi a rendőrség segítségét kérte, mert napok óta nem hallott a pár felől.

Destiny Garcia először azt állította a rendőröknek, azért gyilkolt, mert Nunez többször is megerőszakolta, és anyja ezt tudta, mégsem tett ellene semmit. Később azonban megváltoztatta vallomását, és már azt mondta, azért ölt, mert anyja rendszeresen verte őt. A New York-i rendőrség főnyomozója az esettel kapcsolatban elmondta: eddigi vizsgálataik szerint nem önvédelemből követte el a gyilkosságokat a lány, hanem előre eltervezte azt.

A hatóságok közlése szerint a lány anyja a fejét ért lövésbe, valamint a mellkasát ért késszúrásokba halt bele, míg barátját a fején, nyakán és testén érték készszúrások. A rendőrség gyanúja szerint Garcia nem egyedül hajtotta végre a gyilkosságokat, hanem egy másik kamasszal együtt, aki a gyanú szerint a gyilkosságokhoz használt pisztolyt is adta neki. Őt egyelőre nem találják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik