Nagyvilág

Hetek óta halott kisfiukat találták meg egy amerikai házaspárnál

Az elhunyt gyermek testvéreivel most pszichológus foglalkozik.

Letartóztatott a spanyol rendőrség egy amerikai házaspárt, miután lakásukban megtalálták hétéves fiuk erősen oszlásnak indult holttestét. Egy ágyban, sok takaró alatt bukkantak rá, hetek óta ott lehetett. Fizikai erőszaknak nem találták nyomát a holttesten.

A rendőröket a főbérlő hívta ki, miután nem engedték be a lakásba, viszont sikolyokat hallott bentről. A rendőrök az oszló holttest szagára figyeltek fel. A halott gyermeket még órákon keresztül nem vitték el, amíg a nyomozók a lakásban kerestek magyarázatot a halálára. Az amerikai házaspárt gyilkosság gyanújával letartóztatták.

A szülők 38 és 39 évesek, a halott kisfiún kívül még két gyermekük van. Ők szintén a lakásban voltak, amikor kiérkeztek a rendőrök, most a helyi hatóságok gondozásába kerültek és pszichológus foglalkozik velük.

A szomszédok szerint a családban nem volt semmi furcsa, leszámítva, hogy nem nagyon beszéltek spanyolul és katalánul. Úgy tudják, az apa mérnökként dolgozott a határ túloldalán, Franciaországban.

Ha a boncolás során arra a következtetésre jutnak, hogy a gyermek természetes okból halt meg, a szülőket akkor is elítélhetik, mert nem kértek orvosi segítséget. (The Telegraph)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik